Over ProAd

ProAd aan u voorgesteld

ProAd is een kantoor waar u een grote hoeveelheid kennis bij elkaar terugvindt. Kennis op het gebied van administratie , finance en belastingadvies. Wij werken voor zowel particuliere klanten als ondernemers. We bieden een gevarieerd pakket aan diensten aan, die wij altijd uitvoeren vanuit een persoonlijke benadering. We gaan graag een langdurige relatie aan met onze opdrachtgevers en we zetten dan ook alles op alles om hen zoveel mogelijk tevreden te stellen.

Betrokken en professioneel

We zijn betrokken bij de mensen en bedrijven waar we voor werken en hebben een schat aan ervaring en kennis. Deze zetten we in voor al onze klanten, of het nu gaat om een particulier of zzp-er, of een grote onderneming. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de diensten die wij in petto hebben? U bent dan altijd welkom contact met ons op te nemen of een keer bij ons langs te komen voor een persoonlijk gesprek.

De diensten van ProAd

Bij ProAd vindt u een grote hoeveelheid kennis op meerdere verschillende gebieden. Bent u op zoek naar iemand die uw administratie voor u bij kan houden? Een bedrijf dat voor u uw belastingaangifte verzorgt?  Bij ProAd bent u dan aan het juiste adres. Onze contactinformatie vindt u elders op onze website. Wij zijn telefonisch en via mail te bereiken.

Meer weten?

T (036) 53 65 697, of stuur een e-mail